بحران سوریه تا کجا؟

این روزها جهان شاهد بحران در سوریه است . این بحران که از هفده ماه درقالب سناریویی از پیش طراحی شده و به بهانه نبود نظام مردم سالاری و دمکراسی در سوریه کلید خورد همچنان در ابعاد نظامی و بمباران رسانه ای ضد نظام حاکم در سوریه ادامه دارد . درحملات شورشیانی که در قالب 300 گروه مسلح با نامها و عنوانهای مختلف از چندین کشور عربی ازجمله عربستان ، لیبی ، یمن ، سودان ، الجزایر و قطر و همچنین اعضای گروهک منافقین ... سازماندهی شده اند ، تاکنون شمار زیادی از مردم و نظامیان ارتش سوریه کشته و زخمی شده اند . 

دراین حملات زیرساختهای بسیاری نیز درشهرها نابود و خانه های بسیاری ویران و باعث آواره شدن صدها هزارنفر از مردم شده است . آمریکا انگلیس و چند کشور غربی دیگر که همواره خود را حامی بلاشرط رژیم صهیونیستی می دانند و برای بقای این رژیم از هیچ جنایتی فروگذار نکرده اند پس از حملات بی امان 22 و 33 روزه ارتش اسرائیل به بخشهای وسیعی ازخاک لبنان و کشتن و زخمی کردن شمار زیادی از مردم این کشور تلاش کردند که مقاومت اسلامی لبنان را ریشه کن کنند اما این جنبش و رزمندگانش در آن روزها شگفتی ساز شدند و علاوه بر مقابله به مثل جانانه توانستند ضربات کاری به پیکره ارتش مجهز اسرائیل وارد کنند .   

این مقاومت درخورتحسین حزب الله لبنان دشمنان را به این فکر واداشت تا برای خلع سلاح حزب الله لبنان دست به دامان دولت دست نشانده امریکا یعنی سعد حریری شوند . این ماجرای ساختگی گروه 14 مارس و متهم کردن جنبش حزب الله به ترور رفیق حریری نخست وزیر فقید لبنان نیز با هوشمندی سران حزب الله و رسوایی طراحان ماجرا پایان یافت و بدخواهان مقاومت را به برای جستن راهی دیگر دورهم جمع کرد. این راهکار چیزی نبود جز قطع راه ارتباطی مقاومت با حامی اصلی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران . 

بدخواهان برای دستیابی به این هدف ماجرای ایجاد بحران درسوریه و ساقط کردن نظام بشار اسد را طراحی و درگیری نظامی را با کشتار مردم به نام ارتش سوریه در غرب این کشور آغاز کردند. این طراحی که با دلارهای وهابیون عربستان و سلاح و مهات اسرائیل و برخی کشورهای غربی و حمایت ترکیه و قطر اجرا شد اکنون پس از گذشته هفده ماه با مقاومت ارتش سوریه ادامه ادارد . این درحالیست که تلاش برخی کشورها همچون ایران عراق روسیه و لبنان به علت کارشکنی برخی همسایگان سوریه ازجمله ترکیه بجایی نرسید و باعث شد کوفی عنان نماینده سازمان ملل متحد در امورسوریه هم که برای پایان دادن به بحران وارد عمل شده بود مجبور به استعفا شود . از سوی دیگر ربودن ۴۸ زائر ایرانی اماکن مذهبی در سوریه بدست شورشیان مسلح با هشدار جدی ایران به کشورهای درگیر درماجرای سوریه مواجه شد. جمهوری اسلامی با اعزام دو نماینده خود به ترکیه عراق و سوریه و همچنین برگزاری نشست دوستان سوریه در تهران مداخله جویان در امور سوریه را به گفتگو و تلاش برای برقراری ثبات دراین کشور دعوت کرد . اقدامی که شاید هرگز دولتهای مرتجع منطقه را سرعقل نیاورد . اکنون با این روند باید منتظر ماند و دید چه سرنوشتی در انتظار سوریه حامی مقاومت است . سرنوشتی که شاید همچون جنگ 33 روزه در غزه با درهم پیچیدن طومار دشمنان شیعه رقم بخورد و ننگ دیگری درپرونده سیاه آنان ثبت شود. انشاالله

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد